Digitális iroda

Ügyfeleink akár személyes jelenlét nélkül, online is tudják velünk
ügyeiket intézni.

Digitális iroda

Ügyfeleink akár személyes jelenlét nélkül, online is
tudják velünk
ügyeiket intézni.

Digitális iroda

Ügyfeleink akár személyes jelenlét nélkül,
online is tudják velünk
ügyeiket intézni.

Ügyvédi irodánk 100%-ban digitális ügyvédi iroda, ahol ügyfeleink – saját választásuk szerint – akár személyes jelenlét nélkül, online is tudják ügyeiket intézni. Ehhez pusztán egy okostelefonra vagy laptopra van szükség.

Személyes jelenlét nélküli szolgáltatásainkba számtalan ügyfelünk fektette már bizalmát, legyen szó magánszemélyekről vagy nagyvállalatokról.

A személyes jelenlét nélküli ügyintézés egy választható lehetőség azon ügyfeleink számára, akik valamilyen okból, például külföldi tartózkodás miatt, vagy akár kényelmi szempontokból, illetve időhatékonysági tényezők miatt online szeretnék velünk ügyeiket intézni.

A távazonosítás során ügyfeleinknek rendelkezniük kell személyazonosításra alkalmas iratokkal (személyi igazolvány, lakcímkártya), és egy élő, aktív fiókkal valamelyik videotelefonálásra is képes szolgáltatónál (Teams, Skype, Zoom, Google Meets).

Irodánk digitális átállása lehetővé tette egyrészt, hogy ügyfeleink valamennyi kötelező ügyfél azonosításhoz vagy ellenjegyzéshez kötött ügyletüket lebonyolíthassák akár személyes jelenlét nélkül, úgynevezett távazonosítás (videohívás) útján, másrészt, hogy a környezetvédelmi tudatosság jegyében csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, és – úton a „paperless” office irányába – egyelőre „less paper” irodaként lássuk el mindennapi feladatainkat. Mindez egyben azt is jelenti, hogy az elmúlt évek során hétköznapjaink részévé vált, hogy egyes ügycsoportokba tartozó ügyvédi munkákat kizárólag online végzünk (pl. védjegy- vagy designbejelentések, védjegykutatások, WIPO PROOF bejelentés, pervitel, különböző hatóságokkal való kapcsolattartás, stb.)

Az általunk napi szinten használt különböző digitális megoldások és az online tér abban is segítenek minket, hogy ügyfeleinkkel egyszerűbben és gyorsabban tudjunk kapcsolatot teremteni illetve tartani; csak ügyfeleink választásán múlik, hogy teljesen online, személyesen, vagy akár e két megoldást vegyítve tartsuk egymással a kapcsolatot, továbbá elősegítik azt, hogy irodánkkal való közös munka során ügyfeleinknek még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk, biztonságosan és hatékonyan.